Media & kommunikation

Svensk Lantmat ordnar en kursdag i sociala medier! Du får inblick i Facebook för företag, Instagram för företag och du får även lära dig att fylla i uppgifterna på Google My Business.

Kursen är gratis för dig som är medlem i Svensk Lantmat. Glöm inte att skriva medlem i noteringen när du anmäler dig så det blir rätt.

För dig som INTE ÄR MEDLEM kostar kursen 495 kronor.
Det står 0 kronor i listen till vänster för att kursen i första hand vänder sig till Svensk Lantmats medlemmar men du som inte är medlem är såklart hjärtligt välkommen att också delta, men då mot en deltagaravgift.

Kursinnehåll
Kursen riktar sig till småskaliga livsmedelsföretag och infallsvinkeln är hur man som matproducent kan jobba med sociala medier. Dagen ger en grundläggande inblick i hur sociala medier fungerar och vi kommer att presentera Facebook och Instagram för företag samt Google My Business. Genom denna kursdag vill vi ge er verktygen till vidgade kunskaper och inspiration hur man kan jobba med och dra fördel av sociala medier och dess möjligheter.

På plats eller digitalt?
Kursen hålls i Piteå söndag den 27 september. Du som vill gå det datumet kan välja mellan att gå på plats i Piteå (begränsade platser) eller gå den digitala kursen, som kommer att sändas via Jitsi. Vill du gå på plats i Piteå anmäler du dig här på denna sida men vill du hellre gå den digitala kursen går du in på Digital kurs och anmäler dig där.

Mat och fika på plats i Piteå
Deltagare som går kursen på plats i Piteå är välkommen på morgonfika tillsammans från 8.30 som Svensk Lantmat bjuder på. Lunch bestäms i samråd med övriga deltagare och betalas av var och en.

Förkunskaper
Kursen kräver inga förkunskaper men det är bra om du som deltagare har skapat ett konto på Facebook och Instagram. Tag med egen dator eller liknande så du kan följa med i undervisningen.

Material
Allt material är digitalt och tillhandahålls av cirkelledaren.

Kursledare
Eyoale Tadese

Bra att veta
Anmälan är bindande men har du förkylningssymptom ber vi dig att inte gå på plats i Piteå utan välja den digitala istället.

Har du frågor, ring Maria Nilsson på 070-622 41 97.

Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Vi kommer vara i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Hamras Gränd 1D. Lokalen är en del av Furunäsets borg och ligger snett mitt emot Borggårdens Matsalar.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Svensk Lantmat och
Studieförbundet Vuxenskolan i Piteå.


Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.