Hantverk & konst

Sykurs för dig som har en symaskin men kanske inte riktigt vet hur du ska hantera den, eller har tappat inspiration!

Välkommen till vår studiecirkel i fd. butiken Fina Grejer i Öjebyn.
Ett kreativt, färgglatt och högst inspirerande ställe med en lika kreativ, färgglad och inspirerande cirkelledare - Anna Adermalm.


Kursinnehåll
Ni träffas tio tillfällen i hennes ladugård som finns på tomten. Nej, inga kreatur finns kvar! Det kommer att finnas enklare mönster på väskor tillgängliga på plats. Har ni egna mönster på liknande saker kan ni såklart ta med er dem. Vi ser helst att ni inte syr kläder på denna kurs utan fokuserar på andra roliga projekt. Anna ger er möjlighet att få prova på hennes coverlock- och overlockmaskiner och framför allt, ni har möjlighet att av henne köpa tillbehör såsom dragkedjor, bollfrans, spännen mm.
Du betalar henne för den materialkostnaden med swish direkt på plats.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Material
Ni tar med egen symaskin, tråd och material ni vill använda.
Vi tillhandahåller fika och mönsterplast.

Kursledare
Anna Adermalm kommer från Jukkasjärvi och har jobbat med design sedan 18-årsåldern. Hon har drivit flera företag inom design och jobbar nu som frilansdesigner.

Bra att veta
Startdatumet är preliminärt och kan komma att ändras beroende på antalet anmälda.
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Vi kommer att vara i fd. butiken Fina Grejer på Öjagatan 93, Öjebyn. Lokalen ligger på markplan och det finns parkering tillgänglig mot Reprisens infart. Lokalen är endast delvis handikappanpassad. Separettoalett finns tillgänglig, men ingen handikapptoalett.

Passa på att få en inspirationsboost och få möjlighet att lära känna nya härliga människor! Anmäl dig till den här sykursen!

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.