Hälsa & välbefinnande

Fri entré men anmälan krävs då platserna är begränsade, anmäl din plats på: www.bit.ly/sofiaipitea, senast 10 oktober.

"Jag vill inte dö, men jag orkar inte leva, sa jag.
Gå hem och ta hand om dig, sa läkaren.
Hur gör jag det?"


Välkommen att ta del av Sofia Larssons resa från utbränd till yogalärare och hållbarhetsinspiratör, som för varje dag lever mer hållbart för sig själv, andra människor, djur och natur. Inifrån och ut.

Sagt om föreläsningen då den var i Luleå:
"Föreläsningen gav mig förståelse och mod att orka ta mig ur min negativa spiral. Sofias or om hur Sofia själv mått samt råd att göra något åt saken inspirerade och inspirera mig än."
- Jeanette

"Den var en mycket genuin och ärligt berättande föreläsning om känslor, tankar och situationer från ett minst sagt händelserikt liv där jag och säkert många andra kunde relatera och lära sig nya saker av det som delades med av."
- Gustav

"Fantastisk föreläsning av underbara Sofia, som öppet delar med sig av sina erfarenheter i motvind, samt en hel del hjälpsamma verktyg. Lämnade föreläsningen lättad, inspirerad och med känslan av att jag inte var ensam."
- Gabriella

Medverkande
Vår föreläsare Sofia Larsson är eldsjälen som brann för andra människor, djur och natur men glömde bort sig själv. Nu har hon börjat ge sig själv ved först och ser hur det ger större positiva ringar på vattnet, för andra människor, djur och natur. Hon delar gärna med sig av alla verktyg hon fått på vägen. Läs mer om Sofia på Peace Love Joy

Bra att veta
Föreläsningen pågår från 18.30 till ca 20.30 (med paus för möjlighet att köpa tilltugg och dryck) och följs av en öppen diskussion och mingel.
Under kvällen kommer friskvårdsföretaget Curatina kort presentera sig och sin verksamhet. Curatina kommer även prata om stress-symptom och hur tankar påverkar. Du kan läsa mer om Curatinas verksamhet på deras sida Curatina

Föreläsningen är i matsalen på Storstrand Kursgård, Mandolingatan 1, 943 33 Öjebyn.
Evenemanget är helt kostnadsfritt MEN vi behöver din anmälan eftersom platserna är begränsade.
Sista anmälningsdag är 10 oktober 2019.


Under kvällen finns möjlighet att köpa tilltugg och dryck.

Tema Hållbarhet anordnas i samarbete med Curatina, Peace Love Joy och Studieförbundet Vuxenskolan, Piteå.

Hjärtligt Välkomna!