Mat & dryck

När svampen är i korgen, vad gör jag nu? Hur tar man tillvara och tillagar svamp ?

Kursinnehåll.
Teori blandat med excursion
- vi plockar matsvampar
-hur tar man tillvara svamp? torkning , tillagning på plats.

Förkunskaper
Grundkurs i svampkunskap eller liknande.

Material
Vi föreslår att du köper Stora Svampboken som är ett bra uppslagsverk om du inte redan har den.

Kursledare
Börje Ulander leder kursen , Han är kunnig och intresserad och var mycket uppskattad hos fjolårets deltagare.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kursen ”Svampkunskap fördjupningskurs ”

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Då vi håller till utomhus kan datumet ändras beroende på väderleken


Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.