Hälsa & välbefinnande

Välkommen till en inspirerande Yogakurs där vi tillsammans hittar den inre kraften och det inre ljuset i Vintermörkret.

Kursinnehåll
Du får lära dig yogafilosofin; yogaövningar som stärker kroppen, höjer närvaron och medvetenhet/mindfulness samt avslappningsövningar. I varje yogapass blandas teori och praktiska övningar.

I den här kursen kommer du även att lära dig att yoga inte är en religion och vi kommer att gå bortom yogapositionerna. Yoga är även ett bra verktyg för att hantera stress och förebygga psykisk ohälsa.

Du kommer att få verktyg att utöva yoga på ditt eget sätt och utifrån dina individuella behov. Du kommer även att få ett dokument i slutet på kursen med namn på genomförda yogaövningar samt lite teori.

Pris 250 kr. Anmäl dig senast 4 november.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs!

Material
Ta med egen yogamatta/träningsmatta, bekväma kläder, filt/varmt plagg, en kudde (för avslappningsövningar och stöd i vissa yogaövningar) och en vattenflaska.

Kursledare
Marlene Lima, diplomerad socionom med mycket personlig erfarenhet av Yoga. Har genomfört en fördjupningsutbildning (50H) på Yoga Studion i Umeå. Utbildningen har gett henne redskap i bland annat anatomi, yogisk energi i kroppen och meditation med mera för att kunna instruera yoga på ett säkert och tryggt sätt.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare med kurser inom hälsa finns även kursen ”qigong”.

Välkommen!