Yogaretreat - sommarkurs på Kalix Folkhögskola

Yogaretreat - sommarkurs på Kalix Folkhögskola

Hälsa & välbefinnande

Inled sommaren och ledigheten med en vecka av kravlöst varande i nuet i natursköna Kalix där du får uppleva midnattssolens sken. Genom yoga, meditation, god vegetarisk mat och naturupplevelser guidas du inte bara till avslappning och nedvarvning utan även till att få mer energi och styrka men framförallt får du tid att landa i dig själv. Du behöver inga tidigare erfarenhet av yoga och får med dig tekniker du kan använda hemma i din vardag. Yogaformerna kundalini-, yin och restorativeyoga passar de flesta oavsett fysiska förutsättningar. Under retreatet kommer vi att yoga, meditera, äta tillsammans, uppleva naturen och omgivningarna under hela dagar men det finns även viss inplanerad egentid.

Plats: Kalix folkhögskola

Datum: 25-28 juni 2018. Start 12.00 måndag och avslutning torsdag 15.00.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs och yogan går att anpassa oavsett fysiska förutsättningar. Det som man behöver klara av är att ta sig upp och ned på en matta. Meddela kursledaren om du är gravid.

Packa gärna med: Sittkudde, filt och yogamatta/liggunderlag för utomhusanvändning. Tänk på att ha mjuka och sköna kläder.

Om kursledaren: Anna-Lena Arvidsson är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare samt yin- och restorativeyogalärare. Hon har lång erfarenhet av att leda och guida grupper och enskilda. Med närvaro och glädje sprider hon sin kunskap om de yogiska teknikerna. Mer info på hemsidan.

Kostnad: 4.900kr/vecka och person där boende med helpension ingår. Ni får frukost och lunch serverad. Middagen lagas tillsammans på livsmedel som skolan levererar. Priset är detsamma om du väljer att bo och äta någon annanstans. Vi hoppas att alla vill bo och äta tillsammans då gemenskap är en tanke med kursen. Anna-Lena kommer servera stärkande kvällsdrinkar med växtbaserade färska råvaror och kryddor. Alla måltider är vegetariska men eventuellt kan fisk serveras. Växtbaserat och glutenfritt.

Bra att veta: Du får besked om antagning senast 20 maj tillsammans med information om betalning. Betalningen ska sedan vara erlagd senast 25 maj.

Anmälan: Anmälan görs via länk hos Studieförbundet Vuxenskolan. Inkludera i anmälan:
•ditt namn, adress, telefon, mejl
•eventuella allergier

Mer om kursens innehåll:
Anna-Lena Arvidsson med telefon 070-6940532 och e-post anna-lena@balanskundaliniyogacenter.se
Läs mer om Anna-Lena på http://www.balanskundaliniyogacenter.se/om-centret/

Boende: Kontakta vandrarhemmet som ligger på skolans område. Läs mer om vandrarhemmet här - http://www.kalixfolkhogskola.se/boende/

Arrangör: Kalix folkhögskola och Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten.

Välkommen med din anmälan!