Stöd och matchning

Stöd och matchning” är arbetsförmedlingens program för dig som är arbetssökande och i behov av stöd och hjälp för att snabbare nå målet – hitta ett arbete!
Ett arbete som matchar dina förutsättningar.

Du som är i behov av förstärkt stöd, kanske orsakat av psykisk ohälsa eller andra funktionsnedsättningar, kan också med fördel vända dig till oss. All vår personal har lång erfarenhet och hög kompetens att jobba tillsammans med dig. Vi möter dig på dina villkor och förutsättningar. Vi utgår från var du befinner dig och hjälper dig framgångsrikt vidare mot arbete.

Studieförbundet Vuxenskolan Norrbotten hjälper dig att matcha dina förutsättningar och önskemål mot ett arbete.

Hos oss på SV Norrbotten får du ta del av ett stort antal verktyg som ger dig stöd att nå målet – nytt arbete.
Du får:

En personlig jobbkonsult som ger stöd i jobbsökandet, hjälper dig planera och som träffar dig regelbundet enskilt för samtal. Möjlighet att ta del av en stor mängd aktiviteter och seminarier om arbetsmarknad, jobbsökande, dolda jobb, framtagning av CV och personligt brev, samhällsinformation och kurser i datakunskap samt jobb och hälsa.

Du får också Studie- och yrkesvägledning samt regelbundet gå på rekryteringsträffar och vi hjälper dig hitta jobbmöjligheter och praktikplatser i våra nätverk av arbetsgivare och medlemsföretag. 

Om du vill ansöka till ”Stöd och matchning” ska du prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och tala om att du vill börja på ”Stöd och matchning” hos SV Norrbotten. Din handläggare hjälper dig sedan vidare. För att få börja programmet krävs det att du är inskriven på Arbetsförmedlingen. Vi finns i hela Norrbottens län.

Vill du veta mer? Kontakta oss:

Luleå, Piteå:
Johan Boström, 070-6289325, johan.bostrom@sv.se

Arvidsjaur, Kalix:
Stefan Holmqvist, 070-6534398, stefan.holmqvist@sv.se

Haparanda, Pajala, Överkalix:
Jaana Hurtig, 076-1003866, jaana.hurtig@sv.se

Kiruna, Jokkmokk:
Anna Gren, 070-5397174, anna.gren@sv.se

SV Norrbotten:
Karin Nordström, 070-5848708, karin.nordstrom@sv.se
Mats Holmqvist, 070-2657380, mats.holmqvist@sv.se