Du som är anhörig

hallsbergs-kommun-staende.jpegSom anhörig är det värdefullt att få ökad kunskap både om den närståendes och den egna situationen. Tillsammans med Hallsbergs kommun arrangerar vi samtalsgrupper för dig som vill möta andra som befinner sig i en liknande situation. Start 29 september 2021.

Kom för att dela erfarenheter, ställa frågor och få råd och stöd. Det finns även möjlighet att bjuda in en gäst utifrån önskan och behov som uppkommer i gruppen. Träffarna leds av Ann Andersson från SV Örebro län och Anne Marie Larsson, anhörigkonsulent i Hallsbergs kommun.  
På SV Örebro län har vi lång erfarenhet av att arbeta med folkhälsa inom många olika områden. Vi arrangerar verksamhet både för den drabbade och de närstående. Vi arbetar för att motverka känslan av att vara ensam och vill bidra med stöd, sammanhang och gemenskap. 

Ann Andersson, ett välbekant ansikte

ann-andersson.jpgAnn har under 2021 varit en av ledarna för SV Örebro läns "Sociala promenader" i Hallsberg och Askersund. Promenaderna har uppmärksammats i lokal media och florerat på sociala medier. Ann arbetar även som verksamhetsutvecklare inom vårt koncept Kultur i vården då hon besöker äldreboenden i Örebro län för att läsa högt, sjunga och spela musik. 

INFORMATION

START

Onsdag 29 september 2021
Kl. 16.30–18.00
Inbjudan "Du som är anhörig" (PDF) 

PLATS

Dagcentralen Knuten
Nytorgsgatan 6–8, Hallsberg

ANMÄLAN OCH FRÅGOR

Anne Marie Larsson
Anhörigkonsulent, Hallsbergs kommun

Anmäl dig senast tisdag 21 september.