KÖK OCH MATLAGNINGSKURSER

Vi har matlagningskurser för dig i centrala Örebro och vi har ett fullt utrustat kök som står redo att välkomna glada matlagare. Inspireras av andra, sprid matglädje och smakupplevelser. 

Aktuella matlagningskurser

Anmäl dig till något av våra tillfällen för asiatisk matlagning, du väljer vilken maträtt du vill lära dig att laga från grunden. På plats finns en erfaren kock som guidar gruppen steg för steg, från råvara till servering.

Vi ses under trevliga och lättsamma former! 
– Och du, glöm inte matlådan. Du får ta med dig det ni lagar hem!

TILL ANMÄLAN

Kök i centrala Örebro

Köket ligger i våra lokaler på Storgatan 29 i centrala Örebro. I köket finns det två spisar, bänkytor, kylskåp, diskmaskin och matbord. Det finns även möjlighet att sitta och äta i vår sällskapsyta precis utanför köket. 

ETT HUS AV KREATIVITET
I huset på Storgatan 29 har vi även en nybyggd danssal och på källarplan huserar vår musikstudio Pennysound Studio.

Hur får jag tillgång till köket?

Köket är tillgängligt för alla som vill laga mat tillsammans och sprida matglädje. Ambitionen är att fylla köket med dofter och smaker från världens alla hörn. Vi välkomnar kompisgänget som behöver ett kök för att utveckla ett gemensamt matintresse och dig som vill hålla en matlagningskurs. 

Allt ni behöver göra för att få tillgång till köket är att starta en studiecirkel. Det är enkelt och vi hjälper er igång!

KONTAKTA OSS
Hör av dig till Ines Vilasevic, ansvarig verksamhetsutvecklare, och berätta vad du/ni vill göra i köket.