Djur, natur & miljö, Data & IT, Mat & dryck

Honung- ursprung och kvalité
Honungsringen bjuder in till en heldags webb baserad workshop där vi lär oss mer om honungens kvalité och egenskaper, oberoende kontroller genom certifiering och aromanalyser.

Program
Vad är det i honungsburken?
Honungens smaker - sensorik
Honungens smaker- aromanalyser
Livsmedelskontroller
Certifiering

Kursen kommer att genomföras på Studieförbundet Vuxenskolans webb. Denna länk fås i samband med kallelsen. Ett paket med honungsprover till sensoriktestet kommer att skickas ut med post några dagar innan kursstart. Glöm ej ange adress vid anmälan.

Välkommen till en informativ och inspirerande dag!

Tid: Fredag den 24 april 2020
kl 10.00–16.00

Deltagaravgift via länk: 250kr

Anmälan senast 14 april 2020, glöm ej meddela adress.

Kallelse med faktura skickas till anmälda deltagare via mail.

För mer information kontakta lotta.fabricius@apinordica.se eller mobil 070 735 28 58