Hälsa & välbefinnande

Gå en kurs som både gynnar din kropp och skäl!
När du mår bra, går det bra och när du känner lycka och glädje är det också vad du sprider vidare till dina medmänniskor.

Med hjälp av meditation, mentalavslappning och medvetenhet kommer vi att ta hand om vår mentalhälsa.

Syftet med denna kurs är bland annat att:
- Må bra
-Lära känna oss själva
-Använda våra fulla potentiell
-Känna arbetsglädje
-Göra gott och sprida gottMENTAL TRÄNING MED SJÄLVHYPNOS OCH MEDITATION
Många människor mår dåligt idag. Många känner stress och många oroar sig. Många människor lever ett liv där de känner att de inte har makten att styra det som de vill. Många upplever sig sitta fast i det berömda ekorrhjulet och kan inte se hur de ska ta sig ur det. Många har jobb de egentligen inte vill ha men tror inte på sig själva nog mycket för att söka sig till något annat. Många känner att de lever ett okej liv men att det ändå känns som att något fattas.
Om du känner igen dig i något av det här vill jag bjuda in dig till kursen jag kommer att hålla under mars/april denna vår. Detta är en kurs i hur du kan använda den mentala träningen till att lära känna dig själv och dina drömmar. Den kommer att ge dig verktyg till att stanna upp och fundera över vem DU är, vad DU vill och vad DU drömmer om. Den kommer att ge metoder till självkännedom och självkärlek. Den kommer att innefatta praktiska övningar som stärker din självbild och lär dig att sätta mål i livet och också uppnå dessa.

Jag som håller i denna kurs heter Kicki Agnemyr och jag är utbildad Certifierad/Licensierad Mental Tränare, Internationell Coach, NLP-practitioner samt Hypnoscoach vid Skandinaviska Ledarhögskolan i Örebro där Lars-Eric Uneståhl (den mentala träningens fader) har varit en av mina lärare.

Kursdagar: Torsdagar (6 kurstillfällen) med start den 14/3
Tid: 18.00 – 20.00
Plats: Fabriksgatan 8 (Vuxenskolans lokaler)
Pris: 2000 kronor

Anmälning sker via mail till mig; christin.agnemyr@telia.com senast den 7/3
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!
Hemsida: heavymentalorebro.se