Hälsa & välbefinnande

Qi gong

Är en urgammal kinesisk metod för att uppnå en bra hälsa långt upp i åldrarna samt att öka livskvalitén och nå djupare insikter om hur vi kan påverka detta.
Vi kommer att göra rörelser som främjar läkning av olika nedbrytande processer i kroppen och istället ökar vår luvsenergi som gör att vi vänder på utvecklingen till ökat välbefinnande i kropp själ och sinne.
Rörelserna är utformade så att vem som helst kan utföra dem , var och en efter sin förmåga oavsett ålder eller kroppstillstånd

Fokus kommer att ligga på att hitta balansen och det inre lugnet i sin egen kropp. Andning, medveten närvaro s k " mindfulness " är viktiga ledord och vägvisare.
Energiflödet "Qi" är centralt och hur vi lär oss att bli medvetna om och att rikta den kraften för att uppnå vår hälsa och att nå vår fulla potential på alla områden.

Välkommen att vara med i höstens träningspass.
Jag som leder dessa heter Tina Karlsson och har lett grupper i Qi gong sedan drygt 20 år i Hallsberg, Kumla och Örebro samt även utbildat spa instruktörer i att kunna hålla egna Qi gong pass.

I övrigt kan sägas att jag jobbar med hälsa sedan många år tillbaka i min egen praktik "Massage & Qi gong" där jag förutom kroppsterspi även verkar som homeopat bland annat.
Jag ser fram emot att möta dig och att tillsammans uppnå hälsa och välbefinnande.

Antal träffa: 10
Startdatum: 1 september
Veckodag: torsdagar
Tid: 17:00 - 18:00
Lokal: Åsens dagcentral i Hallsberg
Avgift: 800 kr