Vi söker hälsoinspiratör för seniorer

SV är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i Sveriges alla kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi vill nå ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur och nu söker vi en hälsoinspiratör som vill hålla i hälsocirklar för seniorer och daglediga.

Fysiska aktiviteter, kunskap och refletion

Vi har sedan en lång tid tillbaka arrangerat uppskattade cirklar i rörelse/fysisk aktivitet för seniorer på dagtid. Nu är vi i behov av en glad, aktiv och flexibel person med kunskap inom hälsa och rörelse för att starta ny verksamehet.

VILKA AKTIVITETER EFTERFRÅGAS?

Vi har ett grundmaterial, men du har även möjlighet att forma dina egna aktiviteter. Vi har lokaler i centrala Örebro, bland annat en nybyggd danssal.

Fysiska aktiviteter
Aktiviteterna kan anpassas efter ditt och deltagarnas intresse och behov, och kan vara allt från sittgympa till balansövningar, cirkelgympa och promenader i skogen. 

  • Sittgympa
  • Balansövningar
  • Cirkelgympa
  • Promenader


Kunskap, diskussion och reflektion

Utöver de fysiska aktiviteterna ser vi också att du har ett intresse för att prata om hälsa för att varva fysik med kunskap, diskussion och reflektion. 


VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är glad, aktiv och engagerad i frågor kring hälsa och välmående. Du bör vara flexibel och ha lätt för att möta nya människor. Det är bra om du har viss datavana då vi rapporterar vår verksamhet digitalt.  

  • Glad, aktiv, engagerad och flexibel
  • Lätt för att möta nya människor

Praktiskt

Aktiviteterna sker på dagtid i centrala Örebro. Som ledare hos oss blir du timanställd och du rapporterar träffarna via vår digitala E-tjänst. 

Anställningsform: timanställning
Omfattning: enligt överenskommelse
Tillträde: snarast
Lön: enligt avtal
Övrigt: viss datavana krävs

ANSÖKAN

Skicka din ansökan till Pernilla Löfquist Wedin, verksamhetsutvecklare.