Tillbaka

Vi söker körledare!

SV är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i Sveriges alla kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi vill nå ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur och nu söker vi två engagerade körledare till SV Örebro län

Körledare till två olika körer

Sverige är ett körtätt land och över en halv miljon människor sjunger i kör. Hos oss huserar Må bra-kören som finns på fler platser i länet och Rockkören. Nu söker Må bra-kören i DEGERGFORS och Rockkören i ÖREBRO nya körledare. 

MÅ BRA-KÖREN, DEGERFORS

Att sjunga i kör sägs vara rena rama hälsokuren då körsången frigör endorfiner, stärker självkänslan och bidrar med gemenskap och sammanhang. Och det är precis det här som Må bra-kören handlar om.  I kören samlas männsikor som trivs i varandras sällskap och som vill sjunga i gemenskap. 

ROCKKÖREN, ÖREBRO

Rockkören vänder sig till äldre generationer och pensionärer. I repertoaren finns gamla rock- och poplåtar från 50-, 60- och 70-talet som det svänger rejält om. Kören sjunger även endel stillsamma låtar som rockballader och visor. 

Rockkören kommer att träffas i våra nya lokaler på Storgatan 29 i Örebro. 

Praktiskt

Båda körerna träffas under dagtid en gång i veckan. Som cirkelledare hos oss blir du timanställd och du rapporterar träffarna via vår digitala E-tjänst. 

Anställningsform: timanställning
Omfattning: en gång i veckan
Tillträde: snarast
Lön: enligt avtal

ANSÖKAN

Skicka din ansökan till Ines Vilasevic, verksamhetsutvecklare.