(UPPDATERAD 21 JUNI 2021)
Situationen fortfarande allvarlig men vi ser fram emot en sommar med möjlighet att kunna träffa nära och kära under ordnade former. Många är redan fullt vaccinerade och i höst kommer vi vara än fler. Det ger oss förhoppningsvis möjlighet att återuppta aktiviteter och träffar som vi har avstått under en lång tid. 

Vi följer utvecklingen

Folkhälsomyndigheten har presenterat en plan för avveckling av rådande restriktioner. Vi följer Folkhälsomyndigheten och andra myndigheters rekommendationer och kommer succesivt att öppna för fler fysiska möten och sakta återgå till det normala. På Krisinformation.se hittar du en sammanställning av de råd och restriktioner som gäller just nu. 

Tillsammans mot höstterminen 2021

Det är viktigt att komma ihåg att pandemin inte är över, vi är noga med att ta vårt ansvar som organisation och vi följer utvecklingen och myndigheternas rekommendationer. Vi räknar med att du som deltar i vår verksamhet på samma sätt tar ett eget ansvar, tillsammans bidrar vi till att komma igång med verksamhet under höstterminen. 

Efter sommaren

Våra kontor kommer att vara fortsatt stängda för besök efter sommaren. Personal kommer att vara på plats från och med den 9 augusti och då når du oss via mejl och telefon. Vi återkommer med information om när och hur vi öppnar för fysiska besök. 

Det nya normala

Det digitala mötet kommer finnas kvar som mötesform och som ett komplement som gör det möjligt för fler att delta i folkbildningsaktiviteter. Vi kommer fortsatt att erbjuda kurser i digitala möten och distansutbildningar i olika ämnen.

Frågor?

Hör av dig till oss via orebrolan@sv.se eller 019-611 94 80  för information om vad som gäller för just din cirkel eller annan verksamhet tillsammans med oss. Du kan även höra av dig direkt till din kontaktperson vid SV Örebro län

KONTAKT
SV Örebro län
orebrolan@sv.se
019-611 94 80

TELEFONTID
Måndag–fredag
Kl. 9–16
Lunchstängt kl. 12–13

Relaterade artiklar

  • Sommarstängt

    Trots en speciell tid så kan man alltid räkna med att sommaren kommer. Här hittar du information om datum och kontaktuppgifter.

    Läs mer