Tillbaka

Med anledning av coronavirus covid-19

ORDINARIE VERKSAMHET
(UPPDATERAD 2020-03-19) 
På grund av omständigheterna kring coronavirus covid-19 måste vi tyvärr meddela att SV Örebro län pausar all verksamhet som kräver fysiska träffar i våra lokaler. Beslutet gäller från fredag 20 mars till och med onsdag 15 april. 

Beslutet kring verksamheten gäller till och med 15 april, då nytt beslut tas. Vi följer myndigheternas rekommendationer och utvecklingen kring situationen noggrant. Beslutet kan ändras eller skärpas. Personalen är tillgänglig som vanligt och går att nå via telefon och mail. Kontaktuppgifter till all personal hittar du här.

STANNA HEMMA OM DU ÄR SJUK
Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring vad du kan göra för att undvika smitta:

  • Undvik att röra vid ansiktet eller ögon, samt att undvika nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

SÖK PÅLITLIG INFORMATION
Omständigheterna kring coronavirus covid-19 uppdateras kontinuerligt i takt med att vi får ny information och större förståelse kring det som händer. I dagens samhälle sprids information snabbare än någonsin och det är dessutom ett stort flöde av information att hålla koll på. Vi vill uppmuntra alla att söka sig till källor med pålitlig information för att hålla sig uppdaterad. Via Folkhälsomyndigheten och myndigheternas samlade sida Krisinformation.se kan du hitta information. 

Information kring coronaviruset covid-19 finns även på klartext, och vi hoppas att mer liknande information kommer att finnas tillgängligt på fler ställen. På 8 SIDOR kan du hitta information på klartext kring bland annat coronaviruset.

VID FRÅGOR
Välkommen att kontakta oss för frågor.  
019-611 94 80
orebrolan@sv.se

Bildkälla: Shutterstock