(UPPDATERAT 12 AUGUSTI 2021)
Just nu ser vi en något ökad smittspridning i länet, men på en fortsatt låg nivå. Allt fler har fått sin andra dos vaccin och den 12 augusti skrev Region Örebro län att Örebro län har flest fullvaccinerade i landet. 

Det ger oss möjlighet att, sakta men säkert, starta upp den fysiska verksamheten. Våra kontor är fortsatt stängda för besök, men vi öppnar våra lokaler för verksamhet i begränsad omfattning.

BOKA LOKAL
För att vi ska kunna säkerställa att det inte är för många människor på plats samtidigt så måste ni höra av er för att boka lokal. Du når oss som vanligt på telefon: 019-611 94 80, och via mejl: orebrolan@sv.se.

Vi följer utvecklingen

Folkhälsomyndigheten har presenterat en plan för avveckling av rådande rekommendationer och restriktioner. På Krisinformation.se hittar du en sammanställning av vad som gäller just nu. Vi följer utvecklingen och om situationen ändras till det sämre kommer vi att ta nya beslut. 

Tillsammans för en säker hösttermin

Det är viktigt att komma ihåg att pandemin fortfarande pågår. Vi är noga med att ta vårt ansvar som organisation och som medmänniskor. Vi räknar med att du som deltar i vår verksamhet också tar ansvar för att bidra till att alla som deltar känner sig trygga. 

Det nya normala

Det digitala mötet kommer finnas kvar som mötesform och som ett komplement som gör det möjligt för fler att delta i folkbildningsaktiviteter. Vi kommer fortsatt att erbjuda kurser i digitala möten och distansutbildningar i olika ämnen.

Frågor?

Hör gärna av dig för mer information om vad som gäller för just din cirkel eller annan verksamhet tillsammans med oss. 

KONTAKT
SV Örebro län
orebrolan@sv.se
019-611 94 80
Du kan även höra av dig direkt till din kontaktperson vid SV Örebro län

TELEFONTID
Måndag–fredag
Kl. 9–16
Lunchstängt kl. 12–13