Tillbaka

PEPdag på fritidsgården KUBEN

I början på juni var verksamhetsutvecklarna Pernilla och Maria på plats i Hallsberg för att träffa ledarna på fritidsgården KUBEN. De pratade om hur man kan peppa ungdomar och bidra till att de hittar glädje i rörelse. 

Vi ses i september!

Vi kommer att vara på plats på KUBEN i september när fritidsgården slår upp dörrarna för en ny termin. Då hoppas vi att vi får möta många glada och peppade ansikten! 

GOD FOLKHÄLSA I ALLA ÅLDRAR! 
Det finns många olika sätt att stärka sin hälsa. Det kan vara genom möten med andra då vi berikas av erfarenheter, kunskap och gemenskap.

KOM SOM DU ÄR
På SV Örebro län arrangerar vi mötesplatser och verksamhet för att främja delaktighet och möta behovet av att bli bekräftad och accepterad för den man är. Alla har rätt till god folkhälsa, oavsett ålder och individuella förutsättningar!  

Generation Pep

Aktiviteten är en del i att vi har antagit Generation Peps vision – alla barn och unga ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. 

– Visste du att bara tre av tio unga kommer upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 minuter per dag, och att bara en av tio äter tillräckligt mycket grönsaker, frukt och bär? 


LÄS MER