Tillbaka

SV Örebro län bjuder in till politikersamtal inför valet 2018

På SV Örebro län arbetar vi för att utveckla och stärka demokratin. Vi vill att fler personer ska delta i det politiska samtalet och använda sin rösträtt. Fram till valet 2018 arrangerar vi därför olika forum för samtal mellan allmänheten och representanter från politiska partier.

Vi vill att fler personer ska ha tillgång till lättillgänglig information inför valet och att de ska ha möjlighet att ställa sina frågor direkt till politikerna.

– Tidigare i april anordnade vi ett dialogmöte mellan deltagare i studiecirkeln ”Mitt val”, en cirkel som vänder sig till personer med intellektuell funktionsnedsättning, och representanter från olika partier. Vi har även en aktuell mötesserie tillsammans med Örebro kommun där representanter från partierna kommer till Brolyckans seniorboende för att möta allmänheten och svara på frågor, säger Fredrik Wallin, enhetschef verksamhetsutveckling, SV Örebro län.

Ställ dina frågor till representanter från Centerpartiet och Liberalerna

Under maj, juni och augusti bjuder SV Örebro län in till samtal med representanter från Centerpartiet (C) och Liberalerna (L). Vi kommer att finnas på plats i Vivalla, Haga, Brickebacken och på Tegelbruket i Örebro. Först ut är Vivalla under tre temadagar i maj. Vi kommer att prata om idrott, skola och trygghet. Vad brinner du för? Vad vill du veta mer om? Kom och ställ dina frågor till politikerna.

Vivalla Centrum

Onsdag 2 maj, kl. 18–20
Politiker: Wilhelm Sundman (L) och Per Åke Sörman (C)
Tema: idrott

Fredag 4 maj, kl. 12–14
Politiker: Karolina Wallström (L) och Seydou Bahngoura (C)
Tema: skola

Lördag 5 maj, kl. 12–14
Politiker: Johan Pehrson (L) och Helena Vilhelmsson (C)
Tema: trygghet


 

Logotyp Centerpartiet Logotyp Liberalerna Logotyp Studieförbundet Vuxenskolan
     
Centerpartiet (C) Liberalerna (L) SV Örebro län
Seydou Bahngoura Jerker Lindgren Fredrik Wallin
seydou.bahngoura@orebro.se jerker.lindgren@liberalerna.se fredrik.wallin@sv.se
070-476 77 80 076-551 49 01 076-100 05 12