VECKA 36, en föreningsvecka inom funktionsrätt, arrangeras för femte året i rad. I år helt digitalt via Zoom!

För femte året i rad arrangerar vi, i samverkan med föreningar inom funktionsrätt, Vecka 36. En föreningsvecka med informativa föredrag och samtal kring ämnen inom funktionsrätt. Syftet är att bidra med ny kunskap, nya möten och ökad förståelse.

För ökad kunskap och ett gott bemötande

Maria Östby, verksamhetsutvecklare på SV Örebro län, berättar att Vecka 36 startade 2017 och att den sedan är ett årligt inslag i organisationens verksamhet. Veckan arrangeras tillsammans med flera samverkande föreningar inom funktionsrätt och är resultatet av att flera föreningar önskade hjälp med att nå ut till allmänheten, politiker och olika professioner.

Syftet är att skapa ett forum för att sprida, och utbyta, information, kunskap och erfarenheter för att nå ökad förståelse för våra medmänniskor. Vilket i sin tur främjar ett gott bemötande. Alla som är intresserade är varmt välkomna att anmäla sig och det är helt gratis att delta.

Vi ses på Zoom: Erbjuder gratis prova-på!

I år har Vecka 36 flyttat in på Zoom och man måste anmäla sig för att ta del av möteslänken. SV erbjuder gratis prova-på-tillfällen i Zoom ”Våga delta digitalt” då man går igenom de grundläggande funktionerna i Zoom, allt för att det ska kännas enkelt och bekvämt att ansluta till Vecka 36.

maria-ostby.jpg– Vi är glada över att så många föreningar vill vara med även detta annorlunda år. Vi hoppas att många tar chansen att lyssna till de digitala samtalen. Jag kommer att vara samtalsledare och ställa frågor till de olika representanterna och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor, säger Maria.

Kontakt

Maria Östby
Verksamhetsutvecklare, SV Örebro län
maria.ostby@sv.se 
072-220 72 39

> FOTO PÅ MARIA, KLICKA FÖR ATT LADDA NER

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN
SV.SE/VECKA36-2021 kan du läsa mer om veckans arrangemang och anmäla dig.

FOTO, TRÄD: Mikael Svensson/Johnér Bildbyrå AB