Vi öppnar upp med försiktighet

(UPPDATERAD 3 NOVEMBER 2020)
Till följd av skärpta allmänna råd i Örebro län pausar vi all verksamhet som kräver fysiska träffar i våra lokaler. Beslutet gäller från och med idag och tre veckor framåt. 

Frågor hänvisas till Fredrik Wallin, avdelningschef SV Örebro län
fredrik.wallin@sv.se
076-100 05 12

Efter en sommar präglad av Covid-19 är vi redo för en lite annorlunda folkbildningshöst. Många av vårens studiecirklar och kulturprogram ställdes in i förhoppning om att restriktioner och rekommendationer skulle lätta till hösten. Så har det inte blivit och vi får anpassa oss efter rådande omständigheter.

Vi bevakar utvecklingen och myndigheternas rekommendationer noggrant och följer Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och deras rekommendationer angående folksamlingar, avstånd och handhygien. 

Frågor gällande restriktionerna för SV Örebro län hänvisas till Fredrik Wallin, avdelningschef: fredrik.wallin@sv.se eller 076-100 05 12.

Verksamhet på SV Örebro län HT 2020

Du som deltar i vår verksamhet är givetvis symptomfri, det gäller så väl personal, som deltagare och ledare.  Via länken hittar du information om vad som gäller för verksamheten på SV Örebro län under hösten 2020, med hänsyn till Covid-19.

 

Stanna hemma om du har minsta symptom

Vi värnar om varandras välbefinnande. I enlighet med Folkhälsomyndighetens råd uppmanar vi dig sohar minsta symptom att undvika att träffa andra människor och därmed också stanna hemma från vår verksamhet. 


För att undvika smitta

  • Stanna hemma när du är sjuk.
  • Undvik att röra vid ansiktet eller ögon.
  • Undvik nära kontakt med sjuka människor.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten.
  • Handsprit är ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Hosta och nys i armvecket eller i en pappersnäsduk.


LÄS MER HOS FOLKHÄLSOMYNDIGHETEN

Sök pålitlig information

Information om coronavirus Covid-19 uppdateras dagligen och vi möts dagligen av nya direktiv, studier och personliga berättelser. Sök information från pålitliga källor för att få en så bra bild som möjligt om situationen.