Verksamhet på SV Örebro län

(UPPDATERAD 27 AUGUSTI 2020)
Du som besöker oss ska kunna lita på att vi gör vårt yttersta för att genomföra höstens aktiviteter smittsäkert. Vi vill kunna erbjuda verksamhet och lokaler i så stor utsträckning som möjligt, men det är av största vikt att göra det så smittsäkert som det går. Det innebär att vi inte kan erbjuda möjlighet att boka lokal i samma utsträckning som vanligt.

Begränsat antal grupper och personer får vistas samtidigt i våra lokaler och detta regleras baserat på typ av verksamhet och lokala förutsättningar på våra olika kontor.

GAMLA BOKNINGAR TAS BORT.
KONTAKTA OSS FÖR ATT GÖRA EN NY BOKNING.

Det innebär att:

  • vi inte kan garantera att ni får tillgång till en lokal i samma utsträckning som vanligt.
  • ni kanske får en annan lokal än den som ni brukar boka.
  • ni kanske behöver byta tid.
  • ni kanske behöver justera antal deltagare och/eller hur ofta ni ses. 
  • ni kanske behöver justera upplägget för er studie- eller kamratcirkel. 

 

Om du väljer att avstå deltagande

Om du som deltagare själv väljer att avstå från att delta i en aktivitet, utan att SV har ställt in den, så gäller i dagsläget våra ordinarie avbokningsregler.

Observera att vid cirklar av kamratcirkelskaraktär kan ledaren och deltagarna i samråd enas om att skjuta fram cirkelträffarna.

Studieförbunden i samverkan

Studieförbunden i samverkan som representerar alla tio studieförbund har tagit fram en riktlinje för hur höstens verksamhet kan bedrivas.
  
”Studieförbunden kan med försiktighet genomföra fysiska träffar efter en noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheters råd och anvisningar. Folkbildning som kan ske digitalt eller på distans utförs med fördel så.” 

Vill du komma i kontakt med oss?

För tillfället är det bara Örebrokontoret som är bemannat och då med ändrade öppettider. Kontaktuppgifter till all personal hittar du här.

Måndag–onsdag
Kl. 9–16 (Lunch 12–13)
019-611 94 80
orebrolan@sv.se