Liberalerna

För att Liberalernas idéer och visioner ska bli verklighet kan det behövas ökad kunskap och kompetensutveckling. Det är här ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan (SV) kommer in. 

SV vill vara den naturliga och självklara samarbetspartnern då ni utbildar medlemmar, förtroendevalda och ledare. Varje samarbete är unikt och anpassas efter önskemål och storlek.

  • Handlar det om en studiecirkel finns kanske behov av studiematerial eller tillgång till en lokal.
  • Handlar det om att hitta en cirkelledare, samarbetspartners eller föreläsare kan vi med vårt kontaktnät hjälpa er med det.

 

Hör av er, så planerar vi tillsammans!

SVs kontakperson för Liberalerna är Alex Nejdemo.   alex.nejdemo@sv.se

 

För Liberalerna är det viktigt att välkomna och ta hand om nya medlemmar på ett sätt så att de hittar sitt engagemang och sin plats i partiet. Som medlem finns många möjligheter att träffa andra som är politiskt intresserade på de utbildningar, men även andra möten och träffar som Liberalerna erbjuder i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. SV kan anordna utbildningar och cirklar som hjälper till att stärka er lokalavdelning, som ger tips för bra möten och mötesteknik vid formella möten.

I SVs utbildningsportal för Liberalerna hittar du många tips och idéer på cirklar och möten, här finns även studiematerial du kan använda dig av. klicka på länken  Utbildningsportal Liberalerna

Kan du tänka dig att vara cirkelledare eller arrangera en cirkel men är osäker på hur det går till och vad som förväntas av dig? klicka då på länken Vad gör en cirkelledare?

Nedan kan du se de cirklar och möten Liberalerna just nu anordnar i samarbete med SV.

Visa filter

Filtrera

Inga resultat