Dans

INNEHÅLL
I grupperna 10-12 och upp till 16+ kör vi uppvärmning för hela kroppen, vi lär oss flera olika koreografier. Varje termin har vi ett tema på våra danser. vi avslutar terminen med en stor show.


FÖRKUNSKAPER
10-12 år kräver inga förkunskaper. 13-15 år krävs att man har dansat lite tidigare och lika så 16+ÅLDER/NIVÅ
Du kan anmäla dig till den kurs då du fyller samma termin. Detta är en kurs för nybörjare och för dig som dansat någon/några terminer innan.


UPPLÄGG FÖR KURSEN
Vi lär oss olika koreografier som vi sedan visar upp på en show i slutet av terminen.

Höstlov kör vi ingen dans, grupper som tränar på söndagar ha ingen dans den 31 oktober. Och vardagar är det hela vecka 44 som det inte är dans.VI UNGA

Alla som dansar hos oss blir automatiskt medlemmar i Vi unga. Vi Unga är en förening där barn och ungdomar träffas och skapar läger, dansworkshops mm. Vi har flera olika Vi Unga föreningar i Östergötland. Mer info om Vi Unga hottar du på viunga.seBRA ATT VETA
Lediga kläder som vi kan röra oss i, dansa gärna i skor, ta med er vattenflaska.
Lämna gärna mobilnummer och mejl i anmälan så att vi snabbt och enkelt kan nå dig med viktig information.
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl. Du kan även välja att betala med klarna.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?

Kontakta Erica Karlsson på erica.karlsson@sv.se