Dans

INNEHÅLL / FÖRKUNSKAPER
Vi lär oss olika koreografier, danslekar och har en härlig energi i 45 min. Inga förkunskaper krävs på dessa danskurser.
,
UPPLÄGG FÖR KURSEN
Dans, motorik och rörelse fokuserar vi på. Vi lär oss flera koreografier som vi sedan visar upp på en show i slutet av terminen.

VI UNGA
När man dansar hos os blir man automatiskt medlem i vår barn och ungdomsförening Vi Unga. Vi skapar läger, shower, workshops och mycket annat. Gå in på viunga.se för att läsa mer om oss.


BRA ATT VETA
Lediga kläder som vi kan röra oss i, ta gärna med er vattenflaska.
Lämna gärna mobilnummer och mejl i anmälan så att vi snabbt och enkelt kan nå dig med viktig information.
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.
Det går välja klarna och då betalar ni genom den. Vill ni vänta med fakturan till kursstart ändrar ni det högst upp på sidan där ni gör anmälan.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta Erica Karlsson på erica.karlsson@sv.se