Dans

INNEHÅLL / FÖRKUNSKAPER
Denna kurs är avancerad och kräver att du har dansat tidigare. Man måste ha fyllt 15 år för att få delta. Vi kommer dansa i klackar så det är ett krav att ha med ett par klackskor i valfri höjd till träningen. Varje termin har vi ett tema på våra danser. vi avslutar terminen med en stor show.


UPPLÄGG FÖR KURSEN
Vi lär oss olika koreografier som vi sedan visar upp på en show i slutet av terminen.

FEMININE VIBE
Denna kurs är för dig som vill dansa street/jazz med feminine vibe och ta fram det sensuella. Övningarna och koreografierna fokuserar på att lyfta fram de kvinnliga kroppsuttrycken och öva på teknik och balans. Ta fram din kaxiga och självsäkra sida när klackarna åker på!BRA ATT VETA
Lediga kläder som vi kan röra oss i, ta gärna med er vattenflaska.
Lämna gärna mobilnummer och mejl i anmälan så att vi snabbt och enkelt kan nå dig med viktig information.
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta Erica Karlsson på erica.karlsson@sv.se