Musik, teater

Inspelning och mixning i ProTools ( Musikproduktion steg 2 )

Varmt välkomna till vår digitala kurs i musikproduktion steg 2. Denna kurs vänder sig till dig som har grunderna i ProTools och vill lära dig mer. Passar även för dig som använder dig av andra musik-program.

Här kommer vi gå igenom trix och fix vid inspelning, så som mickplaceringar, att tänka på vid olika instrument, inställningar, nivåer m.m. Vi kommer även gå igenom grundläggande kunskap om mixning. Allt för du ska kunna ta din musik till nya nivåer.

Kursen är uppdelad på 3 tillfällen
Torsdag: 4,11 och 18 mars
Tid: 18:45– 19:45

För er som ej har programmet, så kommer det mejlas ut instruktioner om hur ni kan få tillgång till grattis versionen så ni kan sätta igång direkt med att testa hemma.

Jag som leder kursen heter Gustav Gomér och har studerat till ljudtekniker i fyra år, varav tre på MTU i Linköping där jag studerade studioteknik, vi lärde oss allt från inspelning, mixning, mastring och foley (ljuddesign för film).

Därefter gick jag på SveFi i Haparanda där jag vidareutbildade mig inom ljudteknik. Där lärde vi oss mer inom live-ljud och ljusdesign och även en hel del analog mixning (out of the box mixning).

Sedan 2016 har jag frilansat som ljud/ljus-tekniker och jobbat på flera live-klubbar och spelställen.
Sedan 2019 driver ja mitt företag som är inriktat på Studio och live ljud och har jobbat med det sen dess.

Information
Sista anmälningsdagen en vecka innan kursstart.
Kostnad: 390 kr för tre tillfällen
kursen riktar sig till dig som är 13 år och äldre.
Efter din anmälan kommer du få ett bekräftelsemejl på att du har en deltagarplats.
Vid frågor mejla Albin.forsell@sv.se