Hantverk & konst

Kickstarta din kreativa resa mot framtiden med Art Journaling - Del 2

I den här uppföljnings kursen fortsätter vi vår kreativa resa och går igenom - steg för steg – ytterligare minst 5 tekniker som du kan använda i din Art Journal/konstdagbok. Allt för att ge dig ännu fler idéer och uttryck som du kan använda dig av.

Vi fortsätter också att diskutera och prata om vikten av att främja vår kreativitet i alla dess olika uttryck!

Här nedan kan du läsa kurs beskrivning för del 1


Kickstarta din kreativa resa mot framtiden med Art Journaling - Del 1

Undrar du hur du kommer igång med Art Journaling - att måla/skriva en konstdagbok och varför det kan vara början på en otroligt kreativ och livsbejakande resa inom alla områden i livet?

I den här kursen går vi igenom - steg för steg - allt du behöver veta och lära dig för att du ska kunna börja med din egen Art Journal eller konstdagbok.

Fast egentligen finns det bara en sak du behöver veta om Art Journaling - det finns absolut inga regler! Det finns inget ”rätt” eller ”fel” och för att vara med på den här kursen behövs ingen erfarenhet. Alla är välkomna, med eller utan erfarenhet!

Kom ihåg att du skapar din Art Journal/din konstdagbok för DIG. Det är din plats för DITT kreativa uttryck. Måla, rita och skriv det som gör DIG glad och släng alla eventuella tankar om att det du gör inte skulle duga. Det duger till 100% - alltid, i all tid!

Förutom den konstnärliga biten är de känslomässiga och mentala fördelarna många med just Art Journaling och ju mer du skapar i din Art Journal – din konstdagbok, desto vackrare blir dina sidor och ju mer kommer du också att kunna åtnjuta alla de personliga, känslomässiga och mentala fördelarna som alla våra kreativa processer skapar.

Vi kommer också titta närmare på varför just kreativitet, i alla dess olika uttryck, är så otroligt viktigt i våra liv - framförallt just nu!