Mat & dryck

Prova på onsdagen den 24 mars kl.12.00-13.30. Föranmälan krävs!

Kost och näring är en livskvalitet som får både kroppen och sinnet att må bra. Att få inspiration och laga mat tillsammans på ett nytt sätt, digitalt, är både spännande och utvecklande.

Innehåll & Upplägg
Detta är ett engångstillfälle där man får en möjlighet att prova på. Föranmälan krävs!
Vi kommer prata om kost och näring och laga en lunch ”tillsammans” var och en hemma hos sig, som vi avnjuter digitalt tillsammans. Inköpslista skickas ut i kallelsen.

Vi kommer sedan att erbjuda en terminskurs med start onsdagen den 24 mars, samma tid kl. 12.00 – 13.30, 6 kurstillfällen till en kostnad av 600 kr. En inköpslista kommer att skickas ut inför varje tillfälle. (Dina ingredienser till maten betalar du själv).
>b>Teman för kurstillfällena är:

- Kost & näring, mat att må bra av
- Italienskaköket
- Husmanskost
- Medelhavsköket
- Vegetarisk matlagning
- Kursdeltagarnas val


Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Vi lagar maten tillsammans (var och en i sitt egna kök) och har en händelserik och inspirerande ”smak” termin framför oss.

Kursledare
Malin Wändel Persson

Bra att veta
Ett mail skickas ut till er med inköpslista på de varor som skall tillredas under kursen. Vid allergier o.d. vänligen informera kursledaren.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.