Media & kommunikation

Beskrivning
Musik och Mediaakademien presenterar en kurs i fotografering, hur kameran fungerar och hur man rent konstnärligt kan tänka med komposition och motiv. Fotopromenader i vackra Norrköping varvas med information, teknik och kamerainställningar. Ambitionen är att kliva ifrån automatläget på kameran och börja jobba med, och framförallt förstå kamerans funktioner och inställningar. Vi skräddarsyr kursen utifrån deltagarnas erfarenhet och intressen. Första kurstillfället är gratis och du bestämmer dig därefter för om du vill fortsätta kursen eller inte. Inga tidigare erfarenheter krävs. Du bör ha en systemkamera av något slag, hör av dig så kan vi hjälpa dig att hitta en att köpa eller låna.

ANMÄLNINGSVILLKOR:
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.