Musik, teater

Beskrivning
Välkommen till Musik och Mediaakademiens trumkurs för dig som vill lära dig att spela trummor! Du som trummis är gruppens stabila mittpunkt och tillsammans med de andra så är det du som håller takten och skapar sväng som får det att rycka i benen på publiken. Här lär vi oss grunderna i trumspel med en riktigt duktig pedagog med mycket erfarenhet som är skolad inom jazz, pop och rock. Vi spelar till låtar och lär oss enkla komp och du får själv vara med och påverka kursinnehållet. Inga förkunskaper krävs.

Vi träffas 3 deltagare och spelar tillsammans och lär oss av varandra och ledaren. Vi rekommenderar att eleven har ett eget trumset hemma. Det finns billiga och smidiga digitala trumset och vill en inte ha det hemma så finns det också så kallade övningsplattor eller möjligheter att låna trumset i lokaler hos oss.

Kursledare är Hugo Magnusson.

ANMÄLNINGSVILLKOR:
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.