Dans

INNEHÅLL På barndanslektionerna är det dansglädje, lekfullhet och fantasi som vi fokuserar på. Vi tränar även kroppsmedvetenhet, rumsuppfattning och koordination. Undervisningen sker till olika musikstilar och ger inblick i ett flertal dansstilar. Dansstegen anpassas efter barnets motoriska förmåga. Vi kör både lekar och dans för att få en bra blandning.

FÖRKUNSKAPER Inga förkunskaper krävs i våra barndansgrupper.


ÅLDER/NIVÅ Du kan anmäla dig från det året du fyller. Detta är en kurs för nybörjare och för dig som dansat någon/några terminer innan. UPPLÄGG FÖR KURSEN Vi lär oss olika koreografier som vi sedan visar upp på en show i slutet av terminen.


• Sportlov ingen dans den 21/2

Påsklov ingen dans den 4/4 BRA ATT VETA Lediga kläder som vi kan röra oss i, barfota eller en liten nätt danssko, ta gärna med er vattenflaska. Lämna gärna mobilnummer och mejl i anmälan så att vi snabbt och enkelt kan nå dig med viktig information. Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften. Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. FRÅGOR? Kontakta Erica Karlsson på erica.karlsson@sv.se