Dans

INNEHÅLL
På barndanslektionerna är det dansglädje, lekfullhet och fantasi som vi fokuserar på. Vi tränar även kroppsmedvetenhet, rumsuppfattning och koordination. Undervisningen sker till olika musikstilar och ger inblick i ett flertal dansstilar. Dansstegen anpassas efter barnets motoriska förmåga.

Vuxengrupperna krävs ingen förkunskap, här har vi roligt och dansar lite blandade stilar.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs i våra barndansgrupper.

I gruppen 16- 20år krävs några terminers dansande.

ÅLDER/NIVÅ
Du kan anmäla dig från det året du fyller . Detta är en kurs för nybörjare och för dig som dansat någon/några terminer innan.


UPPLÄGG FÖR KURSEN
I höst dansar vi 10-14 gånger beroende på vilken grupp du anmäler dig till, med uppehåll på lov och röda dagar• höstlov , ingen dans

BRA ATT VETA
Lediga kläder som vi kan röra oss i, barfota eller en liten nätt danssko, ta gärna med er vattenflaska.
Lämna gärna mobilnummer och mejl i anmälan så att vi snabbt och enkelt kan nå dig med viktig information.
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?

Kontakta Erica Karlsson på erica.karlsson@sv.se