Musik, teater

Beskrivning
Följ med i processen från en knackig demomix till en polerad smasher. Här lär vi oss hur vi mixar och mastrar vår produktion. Vi lär oss tillvägagångssätt och tips och tricks för att få en balanserad och modern ljudbild. Vi träffas digitalt vid första tillfället och kollar av läget och nivån hos er deltagare och tittar lite på vad ni vill lära er inom ämnet och lägger sedan upp detaljplaneringen utefter det. Kursen ges digitalt och även om inga förkunskaper krävs så är det bra om man är lite bevandrad i den DAW som man föredrar att arbeta i.
Kursen ges i Studio One men informationen är lika applicerbar i FL - Logic - eller vilken daw du nu sitter i.

Ledare för kursen är den örebrobaserade producenten Simon Evig som är nyexaminerad från Örebros
Musikhögskola. Simon jobbar bland annat med melodifestivalenaktuella Tribe Friday, men har erfarenhet från allt mellan hiphop till singer songwriter till orkestrar. Vi är stolta över att få presentera honom som ledare för den här kursen. Kursen ges digitalt via zoom.

ANMÄLNINGSVILLKOR:
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två, annars debiteras hela kursavgiften. Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.