Tillbaka

Möt våra cirkelledare i Dans

Vi är ett stort gäng dansledare i olika åldrar som tillsammans jobbar efter vårt mål att förmedla dansglädje, trygghet, gemenskap och kvalité. Släpp prestigen och kraven och kom och dansa med oss! Det är aldrig för sent att börja dansa! ALLA KAN DANSA!

 

 

 

 

 Erica Karlsson

Jag heter Erica är 25 år och bor i Boxholm. Jag är  uppvuxen i Nässjö så har dansat i Eksjö i ca 7 år där jag haft flera dansgrupper och varit koreograf för teatrar och musikaler. Jag har just nu tre grupper i Mjölby som jag är ledare för i åldrarna 10-25 år. Har även en kompisgrupp som jag är med i. Jag är också ansvarig för all dansverksamhet inom SV i Östergötland.

 

 

 

 

 

Alma Byrsjö.

Jag heter Alma Byrsjö och är 18 år och dansar med Vi Unga. Jag har dansat i ungefär 4 år och går just nu i 16+ gruppen i Mjölby. Utanför min egna dans leder jag två danskurser i Mjölby, 7-9 år och en vuxengrupp

 
   

 Maja Andersson.

Jag heter Maja Andersson, jag är 18 år och kommer från Mjölby. På min fritid tycker jag om att vara med vänner, min pojkvän och dansa såklart. Att se film och läsa är också två stora intressen. Jag är ledare för dansgruppen 5-6 år i Mjölby vilket är jättekul.

 
   

Emilia Pettersson.

Jag heter Emilia, jag är 17 år och ska vara dansledare för tre grupper på söndagar i Svärtinge. Barnen är i åldrarna 3-4 år, 5-6 år och 7-9 år. Jag har alltid gillat barn och samt dans så därför blir detta en perfekt kombo.

 
   

 Julia Andersson.

Jag heter Julia och är 17 år och kommer från Boxholm men jag bor nu i Norrköping. Jag har själv dansat i 12 år och har gjort egna koreografier tillsammans med mina kompisar. Jag är ledare i Skärkind med grupperna 3-4 år, 5-6år, 7-9 år, 10-12 år och en vuxengrupp. Jag gillar verkligen att dansa med barnen och se dem utvecklas. Det bästa är att barnen är så motiverade till att vilja visa upp sin dans på scen och de är även villiga att hjälp till med koreografierna.

 
   

Julia Nilsson.

Jag heter Julia Nilsson och älskar att sjunga och dansa. På tisdagar håller jag i två grupper, 3-4 år och 10-14 år i Åby. Ser fram emot att träffa er!

 
   
 Sandra Landhammar
Jag heter Sandra är 31år och bor i Åby.
Jag är dansledare för Åby 5-6år och Åby 7-9år.
Jag tycker om att vara tillsammans med min familj och mina vänner.
Men jag tycker även om att träna box, ta promenader och skapa.
 
   

Rebecka Hillgren

Jag heter Rebecka och är dansledare ute i kroken, jag har dansat sen jag var 4 år och studerar nu på gymnasiet. Jag brinner för sport och är väldigt utåtriktad