Från guidning till upplevelse - Att kunna förmedla det unika med din plats på ett levande sätt

Människor söker efter upplevelser – ni är efterfrågade och kan erbjuda unika upplevelser för både långväga turister och boende i ert närområde.
I denna kurs får du verktyg för att kunna levandegöra och förmedla det unika med din plats och dess historia, för att ge dina besökare en meningsfull upplevelse som kommer att stanna kvar hos dem långt efter besöket.
Du kommer att lära dig hur du går från en traditionell guidning till att skapa upplevelser tillsammans med dina besökare. Efter avslutad kurs kommer du att ha en komplett plan för en ny guidning på just din plats, klar att användas under kommande säsong.

Kursen består av 5 träffar - 4 digitala träffar á 2–3 timmar och en avslutande fysisk träff på 4 timmar, samt uppgifter att utföra på egen hand mellan träffarna. För kursens upplägg är det viktigt att du kan närvara vid alla träffar.

Kursen riktar sig till dig i föreningen eller organisationen som möter gäster, guidar och skapar upplevelser, eller vill göra det. Kanske finns det någon i ert område som bara längtar efter att få komma ut och guida? Någon ni kan fånga upp med denna kurs?

Datum och tider:
21 februari kl 9.00-12.00 7 mars kl 9.00-12.00
21 mars kl 9.00-12.00 4 april kl 9.00-12.00
18 april kl 9.00-12.00 (avslutande på plats hos någon av er deltagare)

Vi vill ha din anmälan senast 14 februari.