Kompetensforum för dig som är cirkelledare. Att vara cirkelledare är både ett jobb och ett hedersuppdrag. Vilka för-utsättningarna än är för ditt uppdrag som cirkelledare så behöver du känna tydlighet och trygghet i din roll. Du är viktig. Vi vet att Studieförbundet Vuxenskolan har kompetenta och engagerade cirkelledare. Alla behöver kontinuerligt utvecklas i sin pedagogik och metod.


Vi kommer erbjuda det vi kallar kompetensforum med olika ämnen som du som cirkelledare kan anmäla dig till för att du ska kunna utvecklas i din roll.


Kompetensforum sker digital och är 1.5 timmar långa. Vid varje tillfälle ges du tillfälle till reflektion och dialog med andra cirkelledare. 


Vi använder ZOOM och du kommer få en länk och information om kompetensforum skickat till dig innan tillfället.

Frågor besvaras av Anna Anteryd på anna.anteryd@sv.se  eller tel. 0708-55 30 36.


Kommunikation och konflikt i grupper. 
En dynamisk studiecirkel använder folkbildningens pedagogik. Den behöver ett samspel mellan människor där de får uttrycka och ifrågasätta olika åsikter.   Och detta ställer förstås särskilda krav på ledarna inom folkbildningen.  I detta kompetensforum pratar vi om hur vi människor kommunicerar och hur vi som cirkelledare kan lösa konflikter som kan uppstå.  
Vi tittar också lite på olika härskartekniker. 


29/9 kl.18.00-19.30. Sista anmälan 23/9
Ledare: Hanna Nyqvist