Tillbaka

Bli din egen miljöhjälte - spara pengar och hälsa på köpet!

Välkommen till en digital föreläsning om att vi alla har en möjlighet att hjälpa vår planet med små förändringar i vardagen. Pernilla, miljöinspiratör vill uppmuntra oss att utveckla vårt vardagsliv, för en bättre miljö, hälsa och ekonomi.

Föreläsningen handlar om att alla kan göra något och att det gör skillnad. Små saker inom områdena sopsortering, återvinning, återanvändning, spara el och vatten, hur undviker vi matsvinn och på vilket sätt får vi in vardagsmotionen i våra liv. Du får användbara tips, råd, och förslag, som du i din tur kan utveckla och passa in i din vardag.

-Låt oss alla hjälpas åt att hitta nya vägar tillsammans för en friskare, hållbarare och välkomnande värld, och som Dalai Lama säger "Om du tror att du är för liten för att göra skillnad, försök sova med en mygga" även det lilla gör skillnad...säger Pernilla.

Föreläsare: Pernilla Udnaes har gått flera utbildningar och kurser inom miljöområdet . Kolla in Facebookgrupp Miljöhjälparna samt Instagram och Facebook; Pernilla Miljöinspiratör.

Föreläsningen, som genomförs via zoom, pågår ca två timmar. Länk mailas ut den 8 april till dig som bokat plats. I samband med föreläsningarna är du som deltagare välkommen att ställa frågor. Om du känner dig osäker på zoom så har vi gratis utbildning för dig som tänkt deltaga i föreläsningen. Hör bara av dig till oss i god tid innan.

Anmälan görs här på sidan via Studieförbundet Vuxenskolan senast 11/8
Kostnad 50 kr.

Varmt välkommen med anmälan här