Tillbaka

Sjuhärads många naturupplevelser

Intresset för naturen är större än någonsin. En del kan självklart tillskrivas pandemin men intresset var stort redan innan. Något både friluftsföreningar och intresset för naturturismen vittnar om. När mycket är inställt har naturen blivit en tillflyktsplats för aktivitet men också för återhämtning i en annorlunda tid. I Sjuhärad finns ett samarbete kommunerna mellan inom naturturism som heter Cykla och Vandra i Sjuhärad.

Vi har bjudit in dess projektledare Erik Johnson som berättar om de många fina naturområden som finns i vår bygd. Också lite vad man ska tänka på när man är ute, oavsett om det handlar om vandring eller cykling eller andra naturupplevelser som paddling och fiske. Erik tar även upp hur du kan kombinera de olika i paket med exempelvis naturguide, sevärdheter och boenden.

Föreläsningen, som genomförs via zoom, pågår ca 1.5 timmar. Länk mailas ut till dig som bokat plats. I samband med föreläsningen är du välkommen att ställa frågor. Anmälan görs här på sidan via Studieförbundet Vuxenskolan senast 10/5. Kostnad 100 kr. Välkomna ut!

Välkommen med anmälan