Mat & dryck

GÖR EGEN KORV

Innehåll
Att göra egen korv är ett riktigt hantverk. Rent fläsk- nötkött eller blandfärs tillsammans med grönsaker som t ex. gul lök, vitlök, paprika och spännande örter kan ge en fantastisk korv utan kemikalier och få god smak med olika hetta. Vi tillverkar, tillagar och dukar upp en buffé av korven med hembakat bröd. Vi har en trevlig matstund tillsammans och samtala om smaker. Till korven använder vi ekologiska kryddor och närproducerat kött.

Material
Råvarukostnad tillkommer med 120 kr och betalas direkt till ledaren kontant eller med swish.
Alla deltagare får ett litet smakprov av korv med sig hem, så ta gärna med en tom burk.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Plats
Druveforsvägen 8 , Borås

Ledaren
Ildiko Dezsy matlagning är vida känd och hennes korvkurser är väldigt populära.
Ildiko är född i Ungern och hennes matlagning inspireras av det. Men efter 30 år i Sverige blir det en härlig mix av båda kulturerna.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura ca 14 dagar före kursstart. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.


För mer information kontakta oss:
sjuharad@sv.se eller telefon 0771-502020