Mat & dryck

SURDEG

Innehåll
Varmt välkommen till en kväll med surdegsbak på mysiga Hindås station

Den här kvällen lär vår duktiga ledare Anneli oss hur vi bakar surdegsbröd i gjutjärnsgryta.
Samtliga moment kommer att pedagogiskt demonstreras. Det finns plats för ev. frågor och du kommer naturligtvis att få njuta av det goda brödet på plats.

Efter kursen kommer du att ha förutsättningarna för att själv kunna baka ditt eget surdegsbröd. Du får med dig en surdegsgrund, recept samt info om hur du tar hand om surdegsgrunden på bästa sätt. OBS! Ta med dig en glasburk att förvara grunden i.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Plats
Hindåsstation

Ledaren
Ledare för kursen är Hindås egen Surdegsspecialist Anneli Svensson.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura ca 14 dagar före kursstart. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta oss:
sjuharad@sv.se eller telefon 0771-502020