Hantverk & konst, Hälsa & välbefinnande

Måla för självinsikt - en inre resa med yttre uttryck

Innehåll
Vår inre värld är full av bilder och symboler som talar till oss i form av tankar, känslor och drömmar. För den som önskar är detta en välfylld skattkammare när det kommer till skapandet av vacker konst. Allt vi behöver göra är att stanna upp och lyssna på dessa bilder och de budskap de har att förmedla till oss.
Under fyra lördagar kommer vi tillsammans fördjupa oss i denna typ av självreflektion och vi kommer låta penseln bli den röst som förstärker vår berättelse. Det finns inget som är rätt eller fel, utan vi målar helt enkelt det som vill bli målat i detta nu, fritt från dömande. Självklart kommer vi bjuda på fika under tiden.

Material
Materialkostnad tillkommer med ca 175-200 kr.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Plats
Södra Kullagatan 3A i Ulricehamn vid grodparken, mellan Kinesrestaurangen och Apoteket.

Ledaren
Ulrika Ek är i grunden konstnär, utbildad på Skövde Högskolas Datakonstprogram, och har under 30 år arbetat som formgivare, illustratör och kommunikatör. Vid sidan av konstintresset har hon alltid haft ett starkt intresse för det mänskliga psyket och den personliga utvecklingen, något som ledde fram till en femårig utbildning till diplomerad psykosyntesterapeut vid Psykosyntesinstitutet i Göteborg. Att slå samman de båda disciplinerna är sedan många år en dröm som nu går i uppfyllelse.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura ca 14 dagar före kursstart. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta oss:
sjuharad@sv.se eller telefon 0771-502020