Hälsa & välbefinnande

MINDFULNESS

Innehåll
Denna lite kortare kurs ger dig en litet inblick i vad Mindfulness är. Du får med dig några enkla övningar som du kan använda i vardagen för att bl.a. minska stress och oro. Du lär dig att uppmärksamma din andning, dina tankar - och din kropp.
Mindfulness - medveten närvaro - är ett av de verktyg vi kan använda oss av i vardagen och på vägen till ett friskare liv och ett bättre mående.
Mindfulness-träning lär dig att sänka stressnivån och att fokusera på det väsentliga. Den hjälper dig öka din acceptans, minskar oro, ökar nyfikenhet, tålamod och din tillit/tilltro.
Din sömn kan komma att förbättras och energinivån ökas. Med Mindfulness-träning kan man lära sig ett förhållningssätt till smärta. En fördjupningskurs på 8 veckor kommer till hösten.

Hemuppgifter följer efter varje kurstillfälle.

Material
Materialkostnad tillkommer med 80 kr och betalas direkt till ledaren.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Plats
Krafthuset, Vikingsborgs gränd 4, 517 33 Bollebygd

Ledaren
Synnöve Blomgren skolade om sig från undersköterska, för 3 år sedan. Hon är numera entreprenör och har 2 mottagningar, Massage & Harmoni, i Bollebygd & i Borås. Där hon som Dipl. Friskvårdsmassör samt nyutbildad Dipl. Mindfulnessinstruktör erbjuder Klassisk Massage och Mindfulness-kurser i sitt arbete inom friskvård och stresshantering.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura ca 14 dagar före kursstart. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta oss:
sjuharad@sv.se eller telefon 0771-502020