Hälsa & välbefinnande

Mindfulness

Innehåll
Friskvård och stresshantering ligger "i tiden". Mindfulness - medveten närvaro - är ett av de verktyg vi kan använda oss av i vardagen och på vägen till ett friskare liv och ett bättre mående.

Mindfulness-träning lär dig att sänka stressnivån och att fokusera på det väsentliga. Den hjälper dig öka din acceptans, minskar oro, ökar nyfikenhet, tålamod och din tillit/tilltro. Din sömn kommer att förbättras och energinivån ökas. Med Mindfulness-träning kan man lära sig ett förhållningssätt till smärta.

Denna kurs ger dig verktyg och övningar som du kan använda i vardagen för att bl.a minska stress och oro. Du lär dig att uppmärksamma din andning, dina tankar - och din kropp. Hemuppgifter följer efter varje kurstillfälle.

Totalt 8 kurstillfällen
Första kurstillfället är 24 okt kl 20-21.30 , övriga träffar är kl 19.30-21.00

Material
Materialkostnad tillkommer och betalas direkt till ledaren.

Plats
Bollebygds bibliotek vån 2

Ledaren
Synnöve Blomgren skolade om sig från undersköterska, för 3 år sedan. Hon är numera entreprenör och har 2 mottagningar, Massage & Harmoni, i Bollebygd & i Borås, där hon som Dipl. Friskvårdsmassör samt utbildad Dipl. Mindfulnessinstruktör erbjuder Klassisk Massage och Minfulness-kurser i sitt arbete inom friskvård och stresshantering.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura ca 14 dagar före kursstart. För att spara på vår miljö skickar vi dessa via e-post.

För mer information kontakta oss:
sjuharad@sv.se eller telefon 0771-502020