Tid för förändring, nyhet!

Tid för förändring, nyhet!

Hälsa & välbefinnande

Allt fler inser att de kan förändra saker i sitt liv. I Let´s Dance kan man se hur deltagarna på bara några veckor utvecklar sina kunskaper markant. I programmet –Om ett år, visar personerna att med vilja och uthållighet kan uppnå saker som de aldrig tidigare kunnat.
Nu har du chansen att förändra något som du länge gått och funderat över. Tillsammans med andra hjälps vi åt och stöttar varandra i förändringsprocessen!

Innehåll i kursen:
Under kursen får du lära dig hur du kan skapa förändringar i ditt liv på ett lustfyllt sätt.
I kursen väljer du en till tre saker som du vill förändra eller bli bättre på i ditt liv. Du får lära dig att lägga upp en plan för hur du ska lyckas och vilka kunskaper du behöver för att nå dina mål.
Ex på förändringar: Träffa en partner, bli bättre på något, Utveckla dig på jobbet, lära något nytt, sluta röka, skaffa en hälsosammare livsstil, bli ekonomisk oberoende, bli bättre på att kommunicera med andra…

Ledare:
Sven-Per Olsson har under 25 års tid hjälpt människor med att uppnå sina mål och att lyckas med att skapa varaktiga förändringar i sina liv. Som pedagog, tränare, inspiratör och hälsoresearrangör har han fått människor att skapa friskare och mer aktiva liv.