Lediga tjänster

 

Vi söker Verksamhetsadministratör 75% tjänst 

Studieförbundet Vuxenskolan Sjuhärad är en ideell folkbildningsorganisation som i huvudsak arbetar med kurser, studiecirklar, föreläsningar och uppdrag, så som SFI och Arbetsträning. Vi har kontor över hela Sjuhärad.  

Vi söker nu en verksamhetsadministratör till vårt lokalkontor i Ulricehamn, där du kommer ha din huvudsakliga placering. Du kommer dock ansvara för administrationen på ytterligare några av våra lokalkontor. Du kommer bli en av våra spindlar i nätet och vårt ansikte utåt. För oss är det viktigt att du delar Studieförbundet Vuxenskolans värdegrund och tror på ett livslångt lärande. 

Som verksamhetsadministratör ansvarar du huvudsakligen för att ge service till kunder, cirkel/kursledare, deltagare, svara i vår växel samt arbeta i vårt administrativa system. Du kommer att vara vårt ansikte utåt, vilket kräver att du har god social kompetens och ett mycket gott bemötande. I arbetet kommer du att ansvara för att dagligen iordningställa våra lokaler, möta deltagare/kunder, bistå ledare och deltagare med praktiska göromål, sköta inköp mm.

Kundfokus, struktur och variation är ledord i det dagliga arbetet där ingen dag är den andra lik. 

Vi söker dig som har: 

  • Lätt för att samarbeta. 
  • Har ett positivt förhållningssätt och är motiverad att leverera god service. 
  • Mycket god administrativ förmåga innefattande datorvana, Office 365, och vana vid kundbemötande över telefon.
  • Mycket god förmåga att strukturera, planera och utföra arbetsuppgifter i en miljö där det ibland händer mycket samtidigt. 
  • Goda kunskaper i svenska i skrift och tal samt gärna i något ytterligare språk. 
  • Körkort och tillgång till bil är ett krav.                                                                                      

Tidigare erfarenheter inom studieförbund, utbildning eller serviceområdet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 75%. SV tillämpar alltid 6 månaders provtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Kollektivavtal tillämpas. Unionen och Akedemikerförbunden. Lokal kontaktperson Unionen: Lilie Drugge, lilie.drugge@sv.se

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Din ansökan med meritförteckning samt löneanspråk
skickar du per mail senast den 9 januari till samordnare Lizette Andersson, lizette.andersson@sv.se