Tillbaka

Vi söker Verksamhetsutvecklare till SV Skåneland

 

Arbetsplatsbeskrivning

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang.
SV är mångfaldens studieförbund, som anser att alla människor har lika värde och rättigheter. Vi är en av de mest pådrivande och engagerade lokala krafterna för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle.

SV Skåneland omfattar Studieförbundet Vuxenskolans verksamhet i 27 av Skånes 33 kommuner. Vi söker nu tre verksamhetsutvecklare på 100% som vill arbeta utåtriktat och uppsökande med att genomföra och utveckla vår folkbildningsverksamhet i Skåne. Vi har huvudkontor i Helsingborg, Trelleborg och Kristianstad, men arbetar över geografiskt stora områden inom avdelningen.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare ansvarar du främst för att driva folkbildningsarbete inom något eller några av våra team: personer med olika funktionsvariationer, äldre, ungdomar, unga vuxna, integration, musik eller engagerade människor men även mot andra målgrupper och intresseområden. Med engagemang och nytänkande i fokus kommer du att arbeta med att utveckla och samordna studiecirklar, kurser och kultur i samverkan med föreningar, organisationer, kommuner och enskilda personer.
Arbetet som verksamhetsutvecklare är en utåtriktad tjänst, men med tillhörande administrationsarbete, vilket gör att du även behöver vara organiserad och strukturerad. Du kommer att arbeta självständigt och målinriktat men med stöd från medarbetarna i ditt team.

Kvalifikationer

Du som person är självgående och driven. Du har en god planeringsförmåga och framförhållning och kan förhålla dig till givna tidsramar. Du kommer att ha kontakt med såväl cirkelledare och deltagare som föreningsliv och kommunpolitiker, därför krävs att du har lätt för att möta människor och kan situationsanpassa ditt sätt att kommunicera. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att det finns ett engagemang för att utveckla nytänkande verksamhet.
 

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning eller motsvarande
 • Har erfarenhet av utvecklingsarbete
 • Är van vid självständigt arbete
 • Har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
 • Kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift
 • Har körkort och tillgång till bil
   
Det är meriterande om du
 • Har kunskap om, och erfarenheter av, den idéburna sektorn
 • Har erfarenhet av folkbildningsverksamhet eller studieförbund.
   

Vi tillämpar 6 månaders inledande provanställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför arbetsplatsen och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Referenser och löneanspråk lämnas tillsammans med ansökan.
Ansöker gör du genom att skicka ett mail med CV och personligt brev
till skaneland@sv.se.

Intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är den 15 maj.

För frågor om tjänsten, kontakta

Avdelningschef 
Åsa Bergström
073-554 81 69
asa.bergstrom@sv.se

Facklig representant
Michelle Sandberg
070-951 28 13
michelle.sandberg@sv.se

Hämta annonsen som pdf!