Språk

INNEHÅLL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera sig och att småprata. Vi kommer även att titta på grammatiken, uttal och vad som är nödvändigt för att få en förståelse av de grundläggande begreppen. Även inslag som handlar om liv och tradition kommer att tas upp. Efter kursen kommer deltagarna att kunna använda ett antal olika fraser för att på ett enkelt sätt kunna beskriva olika situationer som man kan hamnar i.

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen vänder sig till dig som redan kan en del spanska och vill utvecklas vidare.

UPPLÄGG
Kurstillfällen kommer genomföras med diverse föreläsningar och gruppövningar på spanska. Studiematerial ingår med sammanfattning av föreläsningarna, länkar till videor av olika slag för hjälp av inlärning och extra information/träning för dem som är intresserade. Dina kunskaper betygsätts inte.

KURSLEDARE
Haidar Hatwar Awad har en doktorsexamen i spanska, översätter böcker mellan arabiska och spanska, tolkar mellan svenska och arabiska samt har flerårig erfarenhet av att ha undervisat på grundskola.

Om intresse finns så fortsätter vi med en kurs till nästa termin.

BRA ATT VETA
Kallelse/faktura skickas till dig vie epost före start. Denna kurs genomförs digitalt via Zoom.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.