Musik, teater

Pa Modou Badjie är en av Sveriges mest inflytelserika artister. Han har turnerat landet runt med bandet Panetoz och tävlat i Melodifestivalen ett flertal gånger. Det stora genombrottet fick han med låten ”Dansa Pausa” 2012. Han har även synts till i olika TV-program, bland annat i TV4s Pappapanelen tillsammans med Manne Forsberg, Bingo Rimér med flera.

I föreläsningen ”Våga vilja välja väl” bjuder Pa Modou på en inspirationsresa som får deltagarna att reflektera över hur de bemöter sina medmänniskor. Han inspirerar deltagarna till att möta varandra med öppna sinnen och att aldrig döma en person innan man fått en chans att lära känna den. I ett samhälle har vi en hel del rättigheter men också skyldigheter. Han talar mycket om självkänsla, vikten av att ha en positiv inställning och hur man tar makten över sitt eget liv.

Denna föreläsning kommer även kunna ses digitalt. Var noga i din anmälan att skriva om det är digitallänk du vill ha. Max antal platser i lokalen är 50 personer pga Corona.

Du kan anmäla dig här på hemsidan eller mejla till: michelle.sandberg@sv.se

Insta:
https://www.instagram.com/Pamodoupanetoz

Sveriges Talare:
https://www.sverigestalare.se/talare/pa-modou-badjie

Vägen Ut:
https://www.facebook.com/Vagenutviunga

Panetoz:
https://www.facebook.com/panetoz