Data & IT

Att förstå och kunna använda datorer och surfplattor är en förutsättning för en fungerande vardag i dag.
Boka båtbiljetter. Vad blir det för väder imorgon? Hur fungerar swish? Håll kontakt med familjen på fastlandet. Se tv-programmet som glömdes bort igår. Lyssna på radio i efterhand.

Tycker du att den digitala världen är svår att förstå?

Ta med din smarta Samsungtelefon eller surfplatta få hjälp att komma i gång att surfa på Internet.
Innehåll

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs, vi tar det från början.

Bra att veta
Kursen är för Samsung och andra Androidtelefoner och läsplattor. Är du osäker vad du har, kontakta oss före anmälan. Kursen vänder sig till dig som är 62 år eller äldre och vill bli digital. Ta md din egen utrustning.

Ledaren
Rolf Thor har intresserat sig för datorer och telefoner sen början av Internettiden. Han har hela tiden följt med i utvecklingen och är autodidakt på att hantera telefon/läsplatta som han behärskar fullt ut. och har stora kunskaper i ämnet. Alla våra kursledare genomgår Studieförbundet Vuxenskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid X anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum. För att spara på vår miljö skickar vi kallelser via e-post. Håll koll på er skräppost, för kallelsen/fakturan kan hamna där.

För mer information kontakta oss
e-post till SV Skåneland